Sisältöön »
Hotel Fabrik ja Ravintola Villa
 

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Hotel Fabrik & Ravintola Villa
Hämeentie 7, 30100 Forssa
Puh. 040 4848 111

2. Palkinto

Palkintona on Vesihelmi-paketti yhdelle yölle sis. majoitus (2 aikuista ja 2 lasta) yhdessä huoneessa ja Vesihelmen liput. Palkinnon arvo on 119 e. Palkinto arvotaan osallistujien kesken (Facebook ja Instagram). Palkinto on voimassa 3 kk.

3. Osallistuminen kilpailuun/arvontaan

Kilpailuaika on 29.9.–11.10.2021. Kilpailuun on mahdollista osallistua kommentoimalla Hotel Fabrik & Ravintola Villa Facebook- tai Instagram-julkaisua. 

4. Ehdot

Voittaja arvotaan tiistaina 12.10.2021 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Palkinto postitetaan voittajalle, postikuluista vastaa Hotel Fabrik & Ravintola Villa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin tai Instagramin kautta 7 päivässä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä maksaa palkinnon postittamisen.

5. Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

6. Muuta

Facebook ja Instagram eivät ole millään tavalla mukana kilpailussa. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailuun osallistuneiden nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet-, Facebook- ja Instagram-sivulla, sekä oikeudet sääntömuutoksiin.